Cautare

4201 de rezultate pentru "proiectul dent" (3.00 secunde)
El a anuntat ca, „daca va constata ca proiectul de reforma a clasei politice propus de presedintele PSD, Mircea Geoana, este viabil“, partidul sau se va alatura acestei initiative.
Cu toate acestea, deputatii au acceptat ieri sa retrimita la Biroul Permanent proiectul de buget al acestei Camere a Parlamentului, dupa ce presedintele Comisiei de buget-finante, Mihai Tanasescu, a propus plenului aprobarea unui buget diminuat cu 128,1 milioane de lei noi.
Despre cum pun in practica marile metropole ale lumii proiectul eco-mobilului si cum incearca romanii sa-l implementeze si despre cat de aproape este masinuta electrica sa iasa de pe poarta fabricilor Dacia, cititi in mai jos. ... "Proiectul este gandit pentru toti producatorii de autoturisme", afirma Lazar.
Proiectul presupune si exproprierea catorva sute de hectare de teren, proces care nu mai este atat de complicat pe cat era odinioara, ca urmare a aparitiei Legii 198/2004, si care va dura doar 6-8 luni.
In sedinta CNC al Coalitiei urmeaza sa se faca o comparatie intre textul Comisiei de la Venetia si proiectul de lege, urmand sa se ajunga la o solutie, a precizat purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu.
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera ca proiectul Statutului minoritatilor nationale, aflat in atentia Camerei Deputatilor, va fi mult mai util comunitatilor etnice mici, care traiesc dispersate, decat UDMR, pentru ca autonomia culturala le va fi de foarte mare ajutor acestora.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum. Nici macar doua ore de dezbateri nu au fost acordate ieri-dimineata dezbaterii pe articole a proiectul de buget pe anul viitor.
Adrian Nastase, presedintele acestui for legislativ, a explicat ca termenul depunerii raportului de catre comisiile sesizate in fond expira la 7 decembrie, dar din cauza dezbaterilor bugetului de stat, care au fost prioritare in comisii, proiectul nu a reusit sa primeasca decat avizul Comisiei de administratie publica.
Tariceanu a mai spus ca proiectul fuziunii va fi realizat de un grup de lucru din PNL si PD, dar ca acesta va fi aplicat incepand cu filialele. Totodata, premierul a refuzat sa spuna daca va fi folosit proiectul de fuziune realizat de fostul lider al partidului, Valeriu Stoica.
au discutat ieri problema depolitizarii SRR si SRTV si proiectul de lege privind noul regulament de functionare a celor doua institutii publice.
Reprezentantii PNL si PD se vor pune de acord pana lunea viitoare asupra observatiilor pe care le au la proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale, a declarat ieri liderul UDMR, Markó Béla.
Tot din cauza lipsei deputatilor actualei Puteri a picat proiectul de lege privind infiintarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Acest act normativ nu este cuprins in pachetul legislativ al sanatatii din cauza faptului ca, in toamna anului trecut, membrii Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR), PFR, Asociatiei Retelelor de Farmacii din Romania (ARFR) si Ministerului Sanatatii (MS) nu au ajuns la un punct de vedere comun in ceea ce priveste proiectul legii.
Voi sustine si eu pe viitor proiectul Gala Celebritatilor romano-americane si voi aduce alaturi de mine si alte staruri americane. ... Astfel proiectul a adus in atentie personalitati marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional.
Proiectul european privind imbunatatirea infrastructurii de legatura Rast-Lom ar putea fi zadarnicit de inundatiile care au devastat localitatea Rast.
El a mai spus ca este posibil ca UDMR sa ceara constituirea unei comisii mai restranse, care sa finalizeze mai repede raportul la lege, a carei situatie este mai proasta decat in urma cu un an, cand existau asigurari ca proiectul va fi adoptat in cateva luni.
Dupa reluarea lucrarilor, deputatii au adoptat pe articole proiectul de lege, cu exceptia a trei texte, care au fost retrimise spre analiza Comisiei juridice. Unul dintre aceste texte vizeaza tocmai data la care intra in vigoare proiectul de lege.
Proiectul legii privind declararea si controlul averilor si conflictul de interese, precum si regimul incompatibilitatilor pentru persoanele care exercita functii si demnitati publice a fost finalizat de Ministerul Justitiei, in baza acestui act normativ urmand a se infiinta Agentia Nationala de Integritate.
Trei organizatii non-guvernamentale critica vehement proiectul de lege care reglementeaza conflictele de interese prin care este infiintata Agentia Nationala de Integritate (ANI), apreciind ca legea incalca drepturile omului si are "carente majore" in eficientizarea luptei anticoruptie.
Incepand din 1977, cand Agentia de Informatii a armatei americane a preluat de la CIA proiectul de clarviziune, acesta a primit diverse nume:
google-analytics.com